Νικόλ Κίντμαν: Η σπάνια αναφορά στο διαζύγιο με τον Τομ Κρουζ-Πήγαινα για ύπνο μόνη μου, είπε

Η Νικόλ Κίντμαν δεν αναφέρεται συχνά στην προσωπική της ζωή και ειδικά στην περίοδο που βίωνε τον χωρισμό από τον Τομ Κρουζ.

Οι δυο τους χώρισαν οριστικά το 2001 και σε πρόσφατη αναφορά της, η 56χρονη σταρ θυμήθηκε τη βραδιά που κέρδισε το Όσκαρ, το 2003, την καλύτερη στιγμή της καριέρας της, που ήρθε μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου, ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

«Δυσκολευόμουν με πράγματα στην προσωπική μου ζωή, ωστόσο η επαγγελματική μου ζωή πήγαινε τόσο καλά» είπε στον συγγραφέα Ντέιβ Κάργκερ για το νέο του βιβλίο «50 Νύχτες Όσκαρ».

 

«Ο Ράσελ Κρόου μου είχε πει μην κλαις όταν ανέβεις εκεί αλλά έκλαιγα» τόνισε. Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της, η Κίντμαν ένιωσε την ανάγκη να πάει σπίτι και να μην παραβρεθεί στα λαμπερά πάρτι που θα ακολουθούσαν.
Nicole Kidman winning Best Actress | 75th Oscars (2003)

«Δεν είμαι κορίτσι για τα μεγάλα πάρτι, οπότε επρόκειτο να παραλείψω το πάρτι του Vanity Fair και όλοι έλεγαν: “Πρέπει να πας. Πρέπει να περάσεις μέσα από το πάρτι με το Όσκαρ σου. Τους έλεγα “αυτό είναι σαν να περηφανεύεσαι και δεν είναι ταπεινό. Δεν μπορείς να πας, κουβαλώντας το βραβείο! Αυτό είναι πραγματικά ανάρμοστο. Και μου έλεγαν “αυτό να κάνεις”» συνέχισε και πρόσθεσε: «Έτσι μπήκα κυριολεκτικά, το κουβαλούσα, ήμουν εντελώς συγκλονισμένη, συγκινημένη, έτρεμα και δεν το απόλαυσα. Σχεδόν απολογήθηκα, πράγμα που ήταν τόσο ανόητο. Μακάρι να μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο».