Κροατικά ΜΜΕ: «Η διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ φυγάδευσε μέλος των Bad Blue Boys»

Διαφορετική τροπή στην υπόθεση εμπλοκής ή μη της διοίκησης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στα εκτεταμένα επεισόδια που στέρησαν τη ζωή του Μιχάλη Κατσούρη, αναμένεται να δοθεί, εφόσον, επιβεβαιωθεί κροατικό δημοσίευμα που συσχετίζει άμεσα τους Κροάτες με διωκόμενο μέλος των ΒΒΒ.

Εμπλοκή της διοίκησης της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο σύλλογος της Κροατίας, έρχεται να αποκαλύψει σημερινό δημοσίευμα της κροατικής ιστοσελίδας Nacianal.hr.

Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, που βασίζεται σε πηγές κοντά στη διοίκηση της ομάδας, 64 μέλη της κροατικής αποστολής ταξίδεψαν στην Ελλάδα, με την επιστροφή να γίνεται με 65 άτομα.

Αυτό το επιπλέον άτομο, όπως αναφέρει το SPORT 24, που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, όπως τονίζεται “ήταν μέλος των ΒΒΒ που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια, μπήκε παράτυπα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντινάμο, του έδωσαν ρούχα της ομάδας και μετά τον έβαλαν σε πτήση τσάρτερ και τον έφεραν στο Ζάγκρεμπ“.

Πρόκειται για τον Ντίνο Κόρντιτς, γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, μέλος της κροατικής αποστολής που ήρθε στην Αθήνα για το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League κόντρα στην ΑΕΚ. Το δημοσίευμα συνεχίζει περιγράφοντας γλαφυρά τον τρόπο που ο Κροάτης χούλιγκαν κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης, υπογραμμίζοντας ότι μετά την ολοκλήρωση των επεισοδίων της 7ης Αυγούστου, κρύφτηκε σε θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του.

“Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπέδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια της ομάδας, Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί”.

Πλέον, μένει να φανεί κατά πόσο το δημοσίευμα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και πώς θα κινηθούν οι ελληνικές αρχές.