Προεκλογικό σόου Ερντογάν για το τουρκικό αυτοκίνητο Togg - Οδήγησε με την Εμινέ (photo)

Ο Ταγίπ Ερντογάν παρουσίασε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Togg σε προεκλογική εκστρατεία, κάνοντας λόγο για «το καμάρι» της Τουρκίας.

Καθώς η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έκανε μια νέα παρουσίαση του μοντέλου SUV του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Togg.

Σε μια επίδειξη υποστήριξης προς την τουρκική μάρκα, ο Ερντογάν και η σύζυγός του, Εμινέ, έγιναν οι πρώτοι ιδιοκτήτες ενός ηλεκτρικού οχήματος στην Τουρκία.

Με υποσχέσεις και φανφάρες, η εκστρατεία του Ερντογάν συνεχίζεται, καθώς προβάλλει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Togg ως σύμβολο εθνικής υπερηφάνειας και προόδου.

Ερντογάν: «Το καμάρι της χώρας μας» το αυτοκίνητο Togg

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ερντογάν δήλωσε: «Δώσαμε την πρώτη παραγγελία για το Togg, το καμάρι της χώρας μας, την τοπική και εθνική μας μάρκα, το 2019, και σήμερα παραλάβαμε την πρώτη έξυπνη συσκευή».

Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα του για την επιτυχία του Togg, δηλώνοντας: «Είθε το Togg, ένας από τους πρώτους καρπούς του τουρκικού αιώνα, να είναι επωφελής και ευοίωνος για ολόκληρο το έθνος μας».

Ο Ερντογάν πρόσθεσε: «Μαζί, γινόμαστε μάρτυρες της εκπλήρωσης του 60ετούς ονείρου του έθνους μας. Ας ελπίσουμε ότι από σήμερα θα αρχίσουμε να βλέπουμε το Togg στους δρόμους».

Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Togg «παιδί του έθνους μας», ευχόμενος καλή τύχη στον δρόμο που θα ακολουθήσει.