Ντούγκιν: Κάτω από το κάθισμα του οδηγού είχε τοποθετηθεί η βόμβα που σκότωσε τη κόρη του

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον υπερεθνικιστή φιλόσοφο και στενό σύμβουλο του Πούτιν Αλεξάντρ Ντούγκιν να είναι σε κατάσταση σοκ μπροστά στο φλεγόμενο αυτοκίνητο όπου κάηκε η κόρη του Ντάρια Ντούγκινα, έπειτα από έκρηξη στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Οπως ανακοινώθηκε από τους Ρώσους ερευνητές, εντός του οχήματος υπήρχε βόμβα, η οποία είχε τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα του οδηγού.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο Toyota Land Cruiser ανήκε στον πατέρα της και επρόκειτο να είναι ο ίδιος μέσα, μόνο που τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα

Η έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Bolshiye Vyazyomy έξω από τη Μόσχα. Οι δυο τους είχαν πάει σε μία συναυλία κι επέστρεφαν σπίτι.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο 112, η 35χρονη Ντούγκινα και ο 60χρονος πατέρας της επρόκειτο να επιστρέψουν στη Μόσχα με το ίδιο αυτοκίνητο. Όμως ο Ντούγκιν, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο πραγματικός στόχος της επίθεσης, τελευταία στιγμή αποφάσισε να ταξιδέψει ξεχωριστά.

Βίντεο, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί και το οποίο αναρτήθηκε στο Telegram, δείχνει τον Ντούγκιν να παρακολουθεί σοκαρισμένος την ώρα που τα σωστικά συνεργεία φτάνουν στο σημείο όπου βρίσκεται το φλεγόμενο αυτοκίνητο.