Απίστευτος υποψήφιος στην Ινδία: «Τάζει» στους πολίτες ταξίδι στο φεγγάρι και παγόβουνο για να τους κρατά δροσερούς

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι ιδιαίτερες υποσχέσεις του Τουλάμ Σαραβανάν, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εθνικές εκλογές στην Ινδία.

Ειδικότερα, ο 33χρονος, πρώην δημοσιογράφος, διεκδικόντας μια θέση στη Νομοθετική Συνέλευση της Ταμίλ Ναντού, είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στους ψηφοφόρους του. Υπόσχεται από μίνι ελικόπτερα και ρομπότ για τις δουλειές του σπιτιού μέχρι δωρεάν ταξίδι στο φεγγάρι.

Οι ακραίες υποσχέσεις του όμως δεν σταματούν εδώ. Ισχυρίζεται ότι θα δώσει ένα δωρεάν αυτοκίνητο, iPhone και τριώροφο σπίτι, χρηματικό ποσό περίπου 100.000 αγγλικών λιρών, εκτοξευτήρα πυραύλων στην περιοχή, υδάτινα κανάλια και ένα σκάφος για κάθε νοικοκυριό.

Αυτό που ξεπερνά κάθε φαντασία είναι ο ισχυρισμός του ότι θα δημιουργήσει ένα τεχνητό παγόβουνο 92 μέτρων που θα διατηρεί τους κατοίκους της εκλογικής περιφέρειας δροσερούς.

Πέραν των υπερβολικών αυτών υποσχέσεων, εντύπωση προκαλεί και το έμβλημα της καμπάνιας του, που είναι ένας κάδος απορριμμάτων με ρόδες, το «σύμβολο τιμιότητας» ή της πρόθεσής του να καθαρίσει την πολιτιστική πρωτεύουσα του κράτους, Μαντουράι.

Ο Σαραβανάν, μιλώντας στο ινδικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΙ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «οι υποσχέσεις μου για τις εκλογές έχουν αγγίξει άμεσα τους ψηφοφόρους. Εγείρονται ερωτήματα σχετικά με τις υποσχέσεις που έχω κάνει, οι άνθρωποι ρωτούν αν όλα αυτά είναι εφικτά. Νομίζω ότι είναι εφικτά και είμαι πρόθυμος να μην κάνω οικονομία στα έξοδα για την εκπλήρωση αυτών των υποσχέσεων εάν εκλεγώ».