Δύσκολες αποφάσεις για την έγκυο σύντροφο του Μπόρις Τζόνσον

Την Κυριακή το βράδυ τηλεφώνησε κλαίγοντας στους φίλους της λέγοντάς τους πόσο ανησυχεί για τον άνθρωπό της τον οποίο έχει να δει πολύ καιρό

Σύμφωνα με την DailyMail, η Κάρι Σίμοντς, σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον το βράδυ που ο βρετανός πρωθυπουργός μπήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, ήταν απαρηγόρητη.

Ο 55χρονος Μπόρις και η σύντροφός του δεν έχουν συναντηθεί εδώ και 15 ημέρες καθώς λίγο μετά την διάγνωση στον Βρετανό πρωθυπουργό, η Σίμοντς βρέθηκε επίσης να έχει ήπια συμπτώματα κορονοϊού.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος πέρασε δεύτερο βράδυ στην εντατική, έχει σύμφωνα με τις πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ τις αισθήσεις του αλλά χρειάζεται οξυγόνο.

Όπως σημειώνουν οι βρετανικές εφημερίδες αν ο Μπόρις Τζόνσον έχει ορίσει την Κάρι ως τον κοντινότερο συγγενή του τότε εκείνη θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για λογαριασμό του όπως για το αν πρέπει να μπει σε καταστολή και να υποστηριχθεί η αναπνοή του με τεχνικά μέσα.

Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώνονται και τα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον και τα τέσσερα παιδιά του, η 26χρονη Lara Lettice, ο 24χρονος Milo Arthur, η 24χρονη Cassia Peaches και ο 22χρονος Theodore Apollo τα οποία απέκτησε με την δεύτερη σύζυγό του Marina. Ο βρετανός πρωθυπουργός έχει και ένα πέμπτο παιδί με την σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre την 11χρονη Stephanie.