Έκαναν...vegan διατροφή στο 5 μηνών μωρό τους! - Στο παρά πέντε σώθηκε το βρέφος

Αποστεωμένο  και σε ληθαργική κατάσταση βρέθηκε ένα αγοράκι 5 μηνών στο σπίτι του, επειδή οι γονείς του αποφάσισαν να του κάνουν…vegan διατροφή!

To ζευγάρι από την Φλόριντα κατηγορείται ότι έθεσε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του μόλις 5 μηνών βρέφους του, όταν αντικατέστησαν βρεφικό γάλα   με ένα «εναλλακτικό κατασκεύασμα από λιωμένες πατάτες», αντιγράφοντας μια συνταγή που είχαν βρει στο διαδίκτυο, δηγώντας το μωράκι στα πρόθυρα της λιμοκτονίας.

Η 20χρονη Julia French και ο 31χρονος Robert Buskey αντιμετωπίζουν κατηγορίες εγκληματικής αμέλειας εις βάρος του γιου τους,

Το εξασθενημένο μωράκι, αν και πέντε μηνών, ζύγιζε περίπου μισό κιλό λιγότερο από το βάρος με το οποίο είχε έρθει στον κόσμο όταν το διέσωσαν οι αρμόδιες Αρχές της Φλόριντα

Τα μάτια του ήταν βυθισμένα στο κρανίο του, ήταν υποσιτισμένο και αφυδατωμένο και δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός του.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου ένα τόσο υποσιτισμένο βρέφος, τόσο κοντά στον θάνατο», είπε σε αμερικανικά ΜΜΕ η Λόρεν Γουάτσον, μια από τους αστυνομικούς που έσωσαν το μωράκι.

Αν και το βρέφος έχει πάρει λίγο βάρος από την ημέρα που διασώθηκε από τα χέρια των γονιών του, οι ειδικοί φοβούνται ότι η κακομεταχείριση που υπέστη το πρώτο κρίσιμο διάστημα της ζωής του θα έχει σοβαρές συνέπεις στην σωματική και νοητική του ανάπτυξη.