Τραμπ-Μακρόν: Τα πειράγματα, το τίναγμα της πιτυρίδας και το περπάτημα χέρι-χέρι (φωτο&βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ “φρόντισε” ώστε ο Γάλλος ομόλογός του να βγει φωτογραφία αψεγάδιαστος τινάζοντας την πιτυρίδα από το σακάκι του!

Ο Τραμπ έκανε αυτήν την εντελώς απροσδόκητη χειρονομία, που έφερε σε αμηχανία τον Μακρόν, δευτερόλεπτα προτού οι δύο ηγέτες να ποζάρουν για τους φωτορεπόρτερ, στο Οβάλ Γραφείο.

«Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, επομένως θα τινάξω αυτή τη λίγη πιτυρίδα» είπε ο Τραμπ ξεσκονίζοντας τον ώμο του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι.

«Πρέπει να τον κάνουμε άψογο, είναι άψογος», δικαιολογήθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο φακός της κάμερας κατέγραψε και άλλες διάφορες φάσεις του Τραμπ με τον Μακρόν, οι οποίοι δεν έχαναν την ευκαιρία να αγκαλιάζονται και να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου…

 

 

Εντυπωσιασμένος ο Μακρόν από την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Ο Μακρόν φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από την Μελάνια Τραμπ και δεν το έκρυψε. Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός του Reuters, ο οποίος «συνέλαβε» τον Γάλλο πρόεδρο να κοιτά… μαγεμένος την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, λίγο πριν τον θερμό τους εναγκαλισμό.

Λίγο αργότερα επιστράτευσε τους καλούς του τρόπους (Γάλλος είναι άλλωστε), έσκυψε και φίλησε το χέρι της Μελάνια Τραμπ. Η οποία τον κοιτούσε δείχνοντας χαρούμενη!