Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου μοντέλου που έπεσε από τον εικοστό όροφο στη Μαλαισία (βίντεο)

Στα πλάνα από το βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ο Αμερικάνος επιχειρηματίας και έμπορος κρυπτονομισμάτων, Άλεξ Τζόνσον, να κρατάει στα χέρια του την 18χρονη κοπέλα από την Ολλανδία και να πηγαίνουν προς το ασανσέρ του κλαμπ, ενώ η γυναίκα του, Λούνα, τους ακολουθεί.

Το βίντεο αυτό έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του μοντέλου, Ιβάνα Σμιτ, πριν πέσει από τον 20ο όροφο του διαμερίσματος του ζεύγους swinger, στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Στα πλάνα που έχει στην κατοχή της η βρετανική Daily Mail, φαίνεται ξεκάθαρα ο Αμερικάνος να μεταφέρει την κοπέλα στα χέρια του και να κατευθύνεται προς το ασανσέρ του Club 9, με τη σύζυγο να ακολουθεί. Επίσης φαίνεται και ένας άντρας κοντά στο ζευγάρι.

Λίγο αργότερο η κοπέλα βρέθηκε νεκρή, προσγειωμένη στον 6ο όροφο και γυμνή, μετά από ένα πάρτι swinger. Η τοπική αστυνομία απέρριψε το σενάριο ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα μετά από χρήση ναρκωτικών, ενώ ο Βρετανός πρώην αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, επισημαίνει ότι ήταν ήδη νεκρή πριν πέσει από το μπαλκόνι.