Άγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Σκότωσε εγκυμονούσα για να πάρει το έμβρυο "γιατί ήθελε πολύ ένα παιδί"

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει τη Βραζιλία! Γυναίκα δολοφόνησε εγκυμονούσα στον 8ο μήνα, της άνοιξε την κοιλιά και της πήρε το έμβρυο!

Η 27χρονη Σουέλεν Κοΐμπρα ντο Κάρμο επισκέφτηκε την 22χρονη έγκυο Ναιάρα Σίλβα Κόστα για να της δώσει όπως είχε πει, πράγματα για το μωρό.

Όμως όταν μπήκε στο σπίτι, της επιτέθηκε, τη νάρκωσε, την κρέμασε και μετά τη μαχαίρωσε για να της αφαιρέσει το έμβρυο από την μήτρα. Το έμβρυο δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Μετά τον φόνο, έθαψε την 22χρονη στον κήπο της, όπου είχε ζητήσει από έναν γείτονα να της ανοίξει μια «τρύπα», υποτίθεται για να φυτέψει λουλούδια. Αυτή η κίνησή της αποκάλυψε και το έγκλημα, καθώς ο άντρας, όταν εκείνη του ζήτησε ο λάκκος να έχει μήκος δύο μέτρα και βάθος ένα, την υποψιάστηκε και την κατήγγειλε στην αστυνομία.

Στην αστυνομία η Κάρμο ομολόγησε το έγκλημα, κι είπε πως έκανε ό,τι έκανε “γιατί ήθελε πολύ ένα παιδί”. Ισχυρίζεται πως είχε κάνει έκτρωση λίγες εβδομάδες νωρίτερα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το γιατί.

Το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο με πανιά μέσα σε μια λεκάνη για ρούχα στο υπνοδωμάτιο της φόνισσας.

Τον Μάρτιο του 2015, πάλι με την ίδια δικαιολογία, ότι θα της έδινε ρούχα για το μωρό, είχε ξεγελάσει μια άλλη έγκυο και της είχε ξεριζώσει το μωρό από την κοιλιά.