Κύπρος: Συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για την απαγωγή του 4χρονου κοριτσιού

Η υπόθεση του τετράχρονου κοριτσιού που απήχθη από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Κύπρου. Η μικρή από εχθές παραμένει άφαντη, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Αργά χθες το βράδυ συνελήφθησαν για την απαγωγή του κοριτσιού τέσσερα άτομα, τρεις Κύπριοι και ένας Σύρος, ηλικίας 44, 47, 39 και 33 ετών.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι η σύλληψη των τεσσάρων προέκυψε μετά από σχετική μαρτυρία και ότι από τα τέσσερα άτομα κάποια συνελήφθησαν εντός της περιοχής της πρωτεύουσας και άλλα στην επαρχία Λευκωσίας. Οι συλληφθέντες, για την σύλληψη των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα, τέθηκαν υπό κράτηση.

Από τις αρχές εξετάζεται και ένα αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος, που εντοπίστηκε στο σπίτι του 33χρονου συλληφθέντα, κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων.

Σημειώνεται ότι εναντίον του 49χρονου πατέρα, Τorkel Grimsrud νορβηγικής καταγωγής εξασφαλίστηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, καθώς και Διεθνής Αναζήτηση RED NOTICE. Ο πατέρας είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να πάρει το παιδί χωρίς επιτυχία.

Οι έρευνες για εντοπισμό της μικρής Μαρί, η οποία απήχθη χθες το πρωί έξω από το νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτά, συνεχίζονται.