Η Ιβάνκα Τραμπ τρέλανε τις Αμερικανίδες: Ξοδεύουν περιουσίες για να γίνουν κλώνοι της

Νέα τρέλα έχει κυριεύσει τις Αμερικανίδες, οι οποίες θέλουν να μοιάσουν στην Ιβάνκα Τραμπ, την κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ.

Αμέτρητες γυναίκες ξαπλώνουν στο χειρουργικό κρεβάτι για να μοιάσουν όσο γίνεται στην ξανθιά καλλονή, ζητώντας από τους πλαστικούς, μεταξύ άλλων, τα ζυγωματικά, τα μάτια και το πηγούνι της μεγαλύτερης κόρης του Αμερικανού μεγιστάνα.

Όσο για τα έξοδα, οι “κλώνοι” της Ιβάνκα ξοδεύουν πάνω από 90.000 δολάρια για να αποκτήσουν τη μύτη, τα χείλη, ακόμα και τα μεγάλα μάτια της. Μάλιστα όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», τα χαρακτηριστικά της θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς σε Ανατολή και Δύση.

Μια από τις γυναίκες που θέλησαν να μοιάσουν στην Ιβάνκα, η Τίφανι Τέιλορ, έδωσε σε έναν πλαστικό χειρουργό μια φωτογραφία της Ιβάνκα και ξεκίνησε την μεταμόρφωση για την οποία ξόδεψε 60.000 δολάρια. Η διαδικασία κράτησε για 9 ολόκληρους μήνες.

Έκανε δύο επεμβάσεις στήθους, λιποαναρρόφηση, ενέσεις στα ζυγωματικά, ένα μίνι λίφτινγκ προσώπου και ματιών, δύο επεμβάσεις στη μύτη και μια στα μάτια, για να τα κάνει να μοιάζουν πιο ανοιχτά.

Όμως εκείνο που τρελαίνει ακόμα περισσότερο, είναι ότι η εικόνα της Ιβάνκα Τραμπ έχει αλλάξει… ύποπτα μέσα στα χρόνια κι αυτό γιατί και η ίδια έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να έχει τη σημερινή εμφάνιση και μάλιστα πρόσφατα έκανε και προσθετική στήθους.