Όταν οι προθέσεις δεν αρκούν - Η πρόταση γάμου που δεν θα θέλατε να σας κάνουν

Και όμως… Ο πρωταγωνιστής του βίντεο είχε κάθε καλή πρόθεση να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του και να κάνει μία ρομαντική πρόταση γάμου. Επειδή όμως οι προθέσεις δεν αρκούν πάντα, το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Ο Darrell Hamilton, από την Καλιφόρνια, μοντέρ του ABC News, τα είχε σκεφτεί όλα: Νοίκιασε ένα ελικόπτερο για να κάνει την πρότασή του ανάμεσα στα σύννεφα, έκρυψε ένα μονόπετρο στην τσέπη του, είχε φτιάξει με τεράστια γράμματα στα χωράφια μια πινακίδα που έγραφε «Θα με παντρευτείς;» και είχε ζητήσει από τον πιλότο να τον ειδοποιήσει όταν θα πλησίαζαν στο σημείο.

Το μόνο που δεν είχε υπολογίσει ήταν… ο εαυτός του. Καθώς ο ίδιος ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία – άγνωστο αν έφταιγε η πτήση γι’αυτό – και το αποτέλεσμα όπως θα δείτε ήταν κάθε άλλο παρά ρομαντικό… Μάλιστα, το είχε καταγράψει ο ίδιος πιστεύοντας ότι καταγράφει τη ρομαντική του πρόταση γάμου για να τη μοιραστεί με τους φίλους του.

Πάντως, δεν έχει παράπονο…Το βίντεο έγινε viral με περισσότερα από 40.000 views από την ημέρα που αναρτήθηκε στο YouTube.

Δείτε το: