ΗΠΑ: "Πέφτουν στα πόδια" του Άλεκ Μπάλντουιν για να παραστήσει τον Τραμπ σε δείπνο (video)

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε μέσω twitter ότι δεν πρόκειται να παραστεί στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου κάνοντας και πάλι τη διαφορά, αφού η παρουσία του Αμερικανού Προέδρου στο δείπνο αποτελεί παράδοση.

Φαίνεται όμως ότι αυτή η ανακοίνωση όχι απλώς δεν προβλημάτισε τον κόσμο, καθώς ορισμένοι βρήκαν τον τρόπο για να καλυφθεί το κενό: Χρήστες στο twitter άρχισαν να παρακαλάνε τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν με αναρτήσεις του να πάει εκείνος στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου. Κάποιοι μάλιστα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν ότι ο Μπάλντουιν-Τραμπ θα είναι καλύτερος, αφού τουλάχιστον αυτός θα είναι αστείος.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που θα απουσιάζει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ από το δείπνο εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά ήταν το 1981 όταν ο Ρόναλντ Ρήγκαν ανάρρωνε μετά από την απόπειρα δολοφονίας του!

 

 

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ στα σκετσάκια του Saturday Night Live τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας πολλές φορές σφοδρά σχόλια του Αμερικανού Προέδρου.