Η Drag Queen που αναστάτωσε την Γερμανική Βουλή- Ποζάρει με Στάινμαγερ και Μέρκελ

Σε μια ειδική συνέλευση της Γερμανικής Βουλής, 1.260 μέλη επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες που ήθελαν τον Στάινμαγερ να αναλαμβάνει τα καθήκοντα Προέδρου της χώρας, διαδεχόμενος τον τωρινό Πρόεδρο, Γιόαχιμ Γκάουκ.

Ωστόσο τα φλας τα τράβηξε, όχι ο ίδιος ο νέος Πρόεδρος αλλά μια από τους εκλέκτορες.

Ο λόγος για την  Ολίβια Τζόουνς, μια πασίγνωστη drag queen η οποία βρέθηκε στο Bundestag ως εκπρόσωπος των Πρασίνων για την Εθνική Συνέλευση.

Η Εθνική Συνέλευση ένα ιδιαίτερο σώμα που προβλέπεται από το Σύνταγμα της Γερμανίας για την εκλογή του προέδρου, στο οποίο συμμετέχουν εκτός από όλα τα μέλη της Κάτω Βουλής και αντιπρόσωποι από όλα τα κρατίδια της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Συνήθως τα κρατίδια στέλνουν πολιτικούς, ωστόσο κάποιες φορές στέλνουν και άλλα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως συνέβη και τώρα με την περίπτωση της Ολίβια Τζόουνς, γνωστής τραβεστί και καλλιτεχνικής περσόνα.

Η Olivia Jones εμφανίστηκε φορώντας μια πορτοκαλί περούκα και ένα ανοιχτό μπλε φόρεμα. Η Jones περιέγραψε τον εαυτό της ως “μια δήλωση για κάθε είδους διαφορετικότητα” και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Φυσικά φωτογραφήθηκε με όλη την πολιτειακή ηγεσία της Γερμανίας, τον νέο Πρόεδρο και την καγκελάριο Μέρκελ η οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θέλησε να αγγίξει και τα περίεργα, γεμάτα φτερά και πούπουλα ρούχα της.

Η Ολίβια Τζόουνς συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο της Γερμανίας:

Η στιγμή που έριξε την ψήφο της: