Σεξόμετρο Μπιν Λάντεν στους τζιχαντιστές: Θα αυνανίζεστε, όταν το λέω εγώ!

Εντολές στους τζιχαντιστές μέχρι και για το πότε θα μπορούσαν να αυτοϊκανοποιηθούν, έδινε, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο Οσάμα μπίν Λάντεν.

Σε μια από τις πολλές επιστολές του, σε έμπιστο βοηθό του στη Βόρειο Αφρική, ο πρώην ηγέτης της Άλ Κάιντα εκτός από οδηγίες στρατιωτικού περιεχομένου, έδινε συμβουλές στους τζιχαντιστές ακόμα και για τη σεξουαλική τους εκτόνωση, εγκρίνοντας τον αυνανισμό στην περίπτωση που μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα για να έλθουν σε επαφή με την σύζυγο.

Oπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail: “Ο Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έδινε μόνο οδηγίες στα μέλη της τρομοκρατικής του οργάνωσης για το πότε πρέπει να επιτεθούν οι τρομοκράτες αλλά για το πότε μπορούσαν να αυτοϊκανοποιηθούν. Για παράδειγμα, όταν οι τρομοκράτες έμεναν μακριά από τις συζύγους τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο αυνανισμός ήταν επιτρεπτός”.

Η συγκεκριμένη επιστολή, που δείχνει ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν καθοδηγούσε ακόμη και την σεξουαλική δραστηριότητα των τζιχαντιστών, κατασχέθηκε μαζί με άλλα 49 έγγραφα από τις ΗΠΑ το 2011, που μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI).

Στην επίμαχη επιστολή μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται πως: «Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο και άκρως απόρρητο θέμα αφορά το πρόβλημα των αδελφών σε ατυχή αγαμία λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας των συζύγων τους …Προσευχόμαστε στο Θεό να τους απελευθερώσει…Κατά την άποψή μας, δεν έχουμε καμία αντίρρηση , οι αδελφοί μπορούν να αυνανίζονται υπό αυτές τις συνθήκες, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ακραία περίπτωση».

Υπενθυμίζεται ότι, δύο εβδομάδες μετά την επιδρομή Αμερικανών καταδρομέων που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν, εντόπισαν στο σπίτι που διέμενε, τεράστια ψηφιακή συλλογή από ταινίες πορνό. Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ χαρακτήρισαν τη συλλογή μεγάλη και εμπλουτισμένη με πολλά σύγχρονα βίντεο.

Ο Οσάμα σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της Επιχείρισης Τζερόνιμο των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, στην κατοικία του στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν, το Μάιο του 2011.