Εxit από τον γάμο του σχεδιάζει ο Φάρατζ- Ερωτευμένος με νεαρή Γαλλίδα

Ο 52χρονος Νάιτζελ Φάρατζ που ηγήθηκε το κίνημα υπέρ του Brexit φαίνεται να είναι τρελά ερωτευμένος με την 37χρονη Laure Ferrari  Γαλλίδα πολιτικό.

Οι δύο τους φαίνεται πως είχαν ένα έντονο Σαββατοκύριακο όπως η Βρετανική Sun αποκαλύπτει, σε σπίτι που έχει μετατραπεί στην ερωτική τους φωλιά στο Δυτικό Λονδίνο.

Το γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει την είδηση είναι ότι νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η επίσημη γυναίκα του ισχυρού άνδρα του στρατοπέδου υπέρ του Brexit, Κίρστεν Φάρατζ, εθεάθη να εξέρχεται της οικίας της, που διέμενε το ζευγάρι μέχρι σήμερα μαζί με τις δύο κόρες του, χωρίς να φοράει την βέρα της στο χέρι, που μέχρι τώρα δεν είχε αποχωριστεί.

Η ίδια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το που βρίσκεται ο σύζυγος της αλλά και για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αρκέστηκε στο ότι δεν ήθελε να πει και να κάνει κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα και πήρε το αυτοκίνητο της φεύγοντας μακρυά.

Στη συνέχεια ο πρώην ηγέτης του UKIP, Νάιτελ Φάρατζ, που φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τον χρόνο τους εκτός της ενεργούς πολιτικής, έφτασε στο σπίτι του στο Westerham του Kent, δέκα περίπου λεπτά αφότου η σύζυγός του είχε αποχωρήσει, γύρω στις 3 το μεσημέρι. Να σημειωθεί, ότι από το χέρι του επίσης έλειπε η βέρα, ωστόσο και παλαιότερα υπήρχαν στιγμές χωρίς αυτή να κοσμεί το χέρι του.

Με την έλευσή του και με τον καταιγισμό των ερωτημάτων που δέχθηκε και εκείνος δεν θέλησε να πει κάτι τονίζοντας πως: «Ο,τι είναι το έχω πει», χωρίς να προτίθεται να πει κάτι περαιτέρω για τα θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Η πέτρα του σκανδάλου μετακόμισε σε μια αριστοκρατική περιοχή του Δυτικού Λονδίνου πρόσφατα και φαίνεται πως το φλέρτ με το Νάιτζελ Φάρατζ έγινε την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν για να βγάλει την Βρετανία από την Ευρώπη.