Ανατριχίλα: Τζιχαντιστές ακρωτηρίασαν "ανυπάκουα" παιδιά

Σε μια ακόμα απίστευτη αγριότητα προχώρησαν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στη δυτική Μοσούλη, καθώς ακρωτηρίασαν δύο μικρά αγόρια, τα οποία αρνήθηκαν να εκτελέσουν πολίτες.

Από τα δύο αγόρια 10 και 12 ετών, ζητήθηκε να σκοτώσουν πολίτες μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους. Τα παιδιά αρνήθηκαν κι έτσι πήραν αυτό που τους “άξιζε” για την ανυπακοή τους: Δημόσιο ακρωτηριασμό.

Τα ανήλικα παιδιά ήταν ανάμεσα σε εκείνα που είχαν εκπαιδευτεί από τζιχαντιστές, με σκοπό να κάνουν τις δημόσιες εκτελέσεις και να συμβάλλουν στην προπαγάνδα τους.

Το δυτικό τμήμα της Μοσούλης παραμένει υπό την κατοχή του ISIS, παρ’ ότι οι ιρακινές δυνάμεις έχουν ανακτήσει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

Είναι γνωστό ότι με βάση τον μουσουλμανικό νόμο, η κλεψιά είναι εκείνο το αδίκημα που τιμωρείται με ακρωτηριασμό. Οι τζιχαντιστές, ωστόσο, παραφράζουν τις εντολές και τις εφαρμόζουν κατά το δοκούν, προκειμένου να προκαλέσουν τον τρόμο και να ελέγξουν τα παιδιά και όσους έχουν επιτάξει για τις ανάγκες του αρρωστημένου τους αγώνα.