Ο Τραμπ απειλεί το...Μπέρκλεϊ για τα επεισόδια: "Μήπως να κοπεί η χρηματοδότηση;"

Με ένα tweet ακόμα ενδεικτικό του πώς βλέπει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ όσους θεωρεί εχθρούς ή αντιπάλους έδειξε ο Ντόναλντ Τραμπ τη δυσαρέσκειά του για τα επεισόδια στο Μπέρκλεϊ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε ότι θα διακόψει την κρατική χρηματοδότηση του Πανεπιστήμιου Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια λόγω των αντιδράσεων που οδήγησαν στην ακύρωση της ομιλίας του ακροδεξιού υποστηρικτή του, Milo Yiannopoulos.

«Εάν ο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ δεν επιτρέπει την ελευθερία του λόγου και ασκεί βία ενάντια σε αθώους ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις… ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ;», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, πληροφορούμενος για την ακύρωση της ομιλίας του υποστηρικτή του στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Milo Yiannopoulos: Η Αριστερά δεν ανέχεται όποιον διαφωνεί

Με την Αριστερά τα έβαλε από την πλευρά του ο Milo Yiannopoulos, σε σχόλιό του για τα επεισόδια στο Μπέρκλεϊ.

Η Αριστερά δεν ανέχεται όποιον διαφωνεί μαζί της, σχολίασε ο ο υπεύθυνος της ακροδεξιάς ηλεκτρονικής σελίδας ειδήσεων «Breibart News», μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX News. «Πολύ ειρωνική και τελικά αυτο-καταστροφική για την κοινωνική δικαιοσύνη της Αριστεράς» έκρινε πως ήταν η ακύρωση. «Κανενός η ασφάλεια δεν απειλείται από την διαφορετική άποψη», σημείωσε και συνέχισε λέγοντας πως τα πανεπιστήμια συνήθως επιτρέπουν τέτοιες εκδηλώσεις και καμιά φορά τις ενθαρρύνουν.