Τι τρέχει με την Πρώτη Κυρία; Γιατί "πάγωσε" το χαμόγελο στα χείλη της ;

Μπορεί η ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ, που αποτέλεσε το γεγονός της προηγούμενης εβδομάδας, να είναι παρελθόν, είναι όμως βέβαιο ότι η Πρώτη Οικογένεια θα απασχολεί ΜΜΕ και την κοινή γνώμη συνεχώς και αδιαλείπτως.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ ερευνούν εξονυχιστικά όλα τα βίντεο από την τελετή ορκωμοσίας, εξετάζοντας κάθε κίνηση, κάθε νεύμα, κάθε ματιά των μελών της οικογένειας του Προέδρου. Πρώτα ο μικρός γιος του Μπαρόν, που, απ’ όσο φάνηκε, δεν έκανε πολύ κέφι την άκρως κομφορμιστική και αδιάφορη γι’ αυτόν τελετή, τώρα η Πρώτη Κυρία, της οποίας το χαμόγελο πάγωσε, άγνωστο γιατί, αιφνιδιαστικά μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο των ΜΜΕ βρίσκεται το “ψεύτικο” χαμόγελο της Μελάνια Τραμπ, που κάνει τους παρατηρητές του να αναρωτιούνται τι τρέχει με την Πρώτη Κυρία.

Ένα στιγμιότυπο απ’ το βίντεο της ορκωμοσίας του Προέδρου αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ενώ η Μελάνια χαμογελά στον σύζυγό της, όταν την κοιτάζει, μόλις εκείνος της γυρίσει την πλάτη, το χαμόγελο παγώνει και το πρόσωπό της σκοτεινιάζει. Η Πρώτη Κυρία σε κλάσματα του δευτερολέπτου γίνεται σκυθρωπή και θλιμμένη. Το βίντεο κάνει ον γύρο των Social Media και ο Τύπος, όπως είναι φυσικό, διερωτάται ποιο είναι το αίτιο αυτής της αιφνίδιας μεταμόρφωσης.

Είναι όμως προφανές ότι ο Πρόεδρος κάτι της είπε.

Το επίμαχο στιγμιότυπο: