Μωράκι τριών μηνών το πέμπτο θύμα της τραγωδίας στη Μελβούρνη

Υπέκυψε στα τραύματά του τελικά ένα μωράκι μόλις τριών μηνών, το οποίο είναι πλέον το πέμπτο θύμα του 26χρονου που έπεσε από πρόθεση με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ από την επίθεση τέσσερις άνθρωποι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή από τους συνολικά 37 τραυματίες, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Το βρέφος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή. Οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες είναι ένα 10χρονο κοριτσάκι, δύο άνδρες 25 και 33 ετών και μια 32χρονη γυναίκα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είναι ελληνικής καταγωγής, τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα αστυνομικών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ ακόμα δεν έχει ανακριθεί από τις αρχές.

Ο νεαρός άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε την ίδια ημέρα τον αδελφό του, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία της Πολιτείας της Βικτόρια, πάσχει από ψυχικές διαταραχές και συνδέεται με υποθέσεις ναρκωτικών.

«Το άτομο αυτό δεν συνδέεται με καμία τρομοκρατική δραστηριότητα», είχε δηλώσει την Παρασκευή το βράδυ ο διοικητής της αστυνομίας Γκράχαμ Άστον. «Δεν θεωρούμε τρομοκρατική την επίθεση αυτή», είχε προσθέσει.