Χάρη στην απατημένη σύζυγο συνελήφθη ο μακελάρης του Reina

Στη γυναικεία εκδίκηση οφείλεται η σύλληψη του Μασαρίποφ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πόστα”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνη ήταν που τον “κάρφωσε” στις αρχές επειδή θύμωσε όταν έμαθε τυχαία ότι ο δράστης παντρεύτηκε κρυφά μια άλλη γυναίκα η οποία ήταν επίσης μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μετά την επίθεση πήγε στο Ζεϊτίνμπουρνου όπου διέμενε και στη συνέχεια στο Μπασάκσεχιρ όπου βρισκόταν η σύζυγός του με τα δύο παιδιά τους. Στις 6 Ιανουαρίου, η οργάνωση αποφάσισε να μεταφέρει τον Μασαρίποφ και την οικογένειά του σε διαφορετικά σπίτια, με τον δράστη να επιλέγει να κρατά κοντά του τον γιο του και να μένει στο σπίτι της άλλης του συζύγου.

Η πρώτη του σύζυγός, Φ.Α, με την κόρη τους εγκαταστάθηκε σε γιάφκα στο Πέντικ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, άκουσε τυχαία πως ο σύζυγός της έκανε θρησκευτικό γάμο με την Ντίνα, γυναίκα-τρομοκράτη από τη Σενεγάλη.

Στις 11 Ιανουαρίου, όταν και η Φ.Α συνελήφθη αποκάλυψε στην αστυνομία πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην περιοχή Εσένγιουτ, ωστόσο, δεν ήξερε τη διεύθυνση. Ήταν η αρχή του τέλους για τον τρομοκράτη.