Η γκάφα του Τραμπ στο Twitter - Μπέρδεψε την κόρη του Ιβάνκα με άλλη

Μπορεί να συμβεί και στην καλύτερες οικογένειες αλλά όταν είσαι Πρόεδρος των ΗΠΑ θα πρέπει, όσο να ναι, να είσαι περισσότερο προσεχτικός σ’ αυτά που ποστάρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάπως έτσι λοιπόν  την “πάτησε” και ο Ντόναλντ Τραμπ προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων στους χρήστες του Twitter.

Καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ μπέρδεψε την κόρη του με μία αγγλίδα δημοτική σύμβουλο.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος έκανε retweet ένα σχόλιο που του έστειλε κάποιος Λώρενς Γκούντσταϊν, χρήστης του Τwitter απ’ τη Μασαχουσέτη, ο οποίος περιέγραψε την κόρη του μεγιστάνα Ιβάνκα ως «γυναίκα με αληθινό χαρακτήρα και φινέτσα».

trump_gkafa_1

Αλλά ο Γκούντσταϊν είχε γράψει κατά λάθος @Ivanka κι όχι @IvankaTrump κι έτσι το retweet του Τραμπ με τα 20 εκατομμύρια ακόλουθους στο Τwitter είχε ως αποδέκτη την Ιβάνκα Μάτζιτς απ’ το Μπράιτον, που έχει μόνον 2.800 ακόλουθους.

«Η Ιβάνκα Μάτζιτς απ’ το Μπράιτον της Αγγλίας είναι θαυμάσια γυναίκα, έχετε δίκιο», απάντησε ο συγγραφέας Μαρκ Πύγκας στον Τραμπ και τον Γκούντσταϊν.«Αλλά η ζωή της έχει γίνει κόλαση. Προσπαθεί να κοιμηθεί και το τηλέφωνό της κουδουνίζει ασταμάτητα»…

Ο Τραμπ δεν διέγραψε το tweet του ούτε αναγνώρισε το λάθος του – τουλάχιστον τις πρώτες ώρες αφότου έγινε γνωστό με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες να το κάνουν retwee συνοδεία καυστικών σχολίων.

Όσο για την δημοτική σύμβουλο; Έχει βρει το μπελά της γεγονός που την ώθησε να κάνει απόρρητο το λογαριασμό της…