Λήξη συναγερμού για την ομηρία στο Παρίσι - Αναζητείται ο δράστης (φωτό)

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση ομηρίας για τους 7 ανθρώπους που κρατούνταν από ένοπλο άνδρα στο Παρίσι, ωστόσο ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που εισέβαλε ένοπλος σε ταξιδιωτικό γραφείο το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η ιδιοκτήτρια του γραφείου κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει τις αστυνομικές αρχές.

Νωρίτερα, διεθνή Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι η αστυνομία μπήκε στο γραφείο όπου βρισκόταν ο δράστης με τους ομήρους, χωρίς μέχρι στιγμής να μεταδίδονται λεπτομέρειες για την επιχείρηση.

Ενώ το περιστατικό ήταν σε εξέλιξη, το σημείο περικύκλωσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ειδική ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων, αλλά και διαπραγματευτής. Επίσης, η περιοχή στη λεωφόρο Massena είχε αποκλειστεί.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση για μια ένοπλη ληστεία, οδηγοί να παρακάμψετε την περιοχή» της λεωφόρου Μασενά, στο νότιο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, έγραφε η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, το περιστατικό δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατία, ενώ επικαλούμενο αστυνομική πηγή, το πρακτορείο αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών.

.

Γαλλία - Παρίσι - ταξιδιωτικό γραφείο - ομηρία

Γαλλία - Παρίσι - ταξιδιωτικό γραφείο - ομηρία

Γαλλία - Παρίσι - ταξιδιωτικό γραφείο - ομηρία