Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κλαμπ στη Φλόριντα - Τουλάχιστον δύο έφηβοι νεκροί(φωτό+βίντεο)

Τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 17 τραυματίστηκαν όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ τα ξημερώματα Δευτέρας εναντίον του πλήθους που βρισκόταν συγκεντρωμένο σε ένα νυχτερινό κλαμπ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Club Nlu στο Φορτ Μάγιερς, κατά τη διάρκεια ενός εφηβικού event, κάτι που σημαίνει ότι δυστυχώς στην πλειοψηφία τους τα θύματα είναι νεαρής ηλικίας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ένα 14χρονο παιδί έπεσε νεκρό κατά τη διάρκεια της επίθεσης, της οποίας ακόμα είναι άγνωστα τα κίνητρα.

florida2

Τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν ότι ένα άτομο έχει συλληφθεί, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες.

Σε δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η αστυνομία, αναφέρεται ότι αρκετοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο και ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτων.

Την ίδια ώρα, φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν τον χώρο γύρω από το κλαμπ να έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς και σε άλλα τρία σημεία της περιοχής του Φορτ Μάγιερς σήμερα το πρωί, ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία κάποιο παραπάνω στοιχείο.

fflorida

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Wink News, “ακούστηκαν πάνω από 30 πυροβολισμοί μέσα από το κλαμπ”, το οποίο ήταν πλημμυρισμένο από εφήβους, κάτι που επιβεβαιώνει ο μεγάλος αριθμός από τα ενδεικτικά καρτελάκια για τους κάλυκες που έχουν τοποθετηθεί από τη σήμανση σε όλη την τοποθεσία.

O Timothy Settles, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μιλά στο βίντεο και με δάκρυα λέει πως δε θέλει να πεθάνει.

fflorida2

florida2

Παράλληλα, μητέρα ανήλικης, Syreeta Gary, που βρισκόταν στο εφηβικό στέκι την ώρα της επίθεσης, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

“Ευχαριστώ το Θεό που η κόρη μου είναι καλά. Θα μπορούσε να είχε δεχθεί σφαίρες. Είναι γελοίο που τα παιδιά μας δεν μπορούν να διασκεδάσουν πια, αφού ζουν με το φόβο του τρόμου. Η κόρη μου έτρεχε για να ξεφύγει από τις σφαίρες, ενώ μία φίλη της, τραυματίστηκε στο πόδι”.

Συνεχόμενα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες πληροφορίες που προκαλούν σοκ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, αναρτήθηκε στο twitter και δείχνει την αφίσα που είχε σχεδιάσει το νυχτερινό κλαμπ, προκειμένου να παρουσιάσει και να ενημερώσει τους νέους για το πάρτυ που ετοίμαζε.

inside