Αποκαλύψεις για τον Bouhlel: "Αυτός δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι" - "Έπινε αλκοόλ & έπαιρνε ναρκωτικά"

Μια μαρτυρία που αναδεικνύει το προφίλ του μακελάρη της Νίκαιας βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με τον εξάδελφο της πρώην  γυναίκας του να αναφέρει στη Daily Mail ότι ο Μοχάμεντ Μπουλέλ ήταν ένα “καθίκι”.

«Επινε αλκοόλ, έτρωγε χοιρινό, έπαιρνε ναρκωτικά. Αυτός δεν ήταν μουσουλμάνος, ήταν καθίκι», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι  “είναι απίθανο να είναι τζιχαντιστής κάποιος που παρέβη κάθε κανόνα του Ισλάμ, που δεν προσεύχονταν ποτέ, ούτε επισκέφθηκε πήγε ποτέ του τζαμί, που χτυπούσε την σύζυγό του. Ήταν άθλιος».

Συνεχίζοντας ο Ουαλίντ Χαμού αποκαλύπτει ότι  το ζευγάρι χώρισε μετά από αναφορές ενδοοικογενειακής βίας πριν από δύο χρόνια και πως η διαδικασία του διαζυγίου τους προκάλεσε «κατάθλιψη» στον 31χρονο.

Γείτονες του δράστη, τον χαρακτηρίζουν ως απρόσιτο και περίεργο άνθρωπο. Ένας Τυνήσιος, που κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον μακελάρη, υποστήριξε μιλώντας στην L’Express: «Το βράδυ της Πέμπτης τα έπινε με έναν συνάδελφο και λογομάχησαν. Ο φίλος του, του είπε «δεν αξίζεις τίποτα» και εκείνος απάντησε: «Μια μέρα θα ακούσετε για μένα».

Ο Μπουλέλ είχε καταδικαστεί με αναστολή για 6 μήνες για μικρο-αδικήματα. Εργαζόταν ως οδηγός αλλά απολύθηκε, καθώς αποκοιμήθηκε εν ώρα εργασίας πέφτοντας με το φορτηγό του σε 4 οχήματα. Επίσης είχε εμπλακεί και σε καβγά σε ένα μπαρ.

Από την φονική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, 84 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 202 τραυματίστηκαν εκ των οποίων αρκετοί βρίσκονται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.