Ο Τραμπ "έριξε" το Twitter - Η νέα επίθεση κατά της Χίλαρι και το άστρο του Δαυίδ

Άνω κάτω έκανε το Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς, σε ανάρτησή του, παρουσιάζει τη Δημοκρατική αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον σε μια εικόνα-κολάζ, μαζί με ένα άστρο του Δαυίδ και δολάρια στο φόντο, λέγοντας ότι είναι «η πιο διεφθαρμένη υποψήφια που έχει υπάρξει ποτέ!».

Λίγο αργότερα ο Τραμπ “ανέβασε” μια άλλη εικόνα διαγράφοντας την προηγούμενη, όπου στη θέση του άστρου του Δαυίδ βρισκόταν ένας κύκλος. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σύμβολο το φορούσαν οι Εβραίοι κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος κατ΄εντολή των ναζί.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές, με ορισμένους να αναφέρουν ότι ο Τραμπ κάνει αναφορές σε αντισημιτικά στερεότυπα, όπως το ότι οι Εβραίοι είναι άπληστοι, ενώ ο σεναριογράφος Κόουλ Χάντον ανέφερε μέσω Twitter ότι τον «εντυπωσιάζει» η «ικανότητα» του υποψήφιου «να βρίσκει τρόπο να προσβάλει κυριολεκτικά κάθε ανθρώπινο ον».

Είναι προφανές ότι ο Τραμπ κάνει κυριολεκτικά ό,τι μπορεί για να ανεβάσει τα ποσοστά του, ειδικά μετά από την επίσημη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ότι στέκεται στο πλευρό της Χίλαρι…