Βραζιλία: Βίασαν ομαδικά 16χρονη κι ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο

Μία 16χρονη στη Βραζιλία βιάστηκε από περισσότερους από 30 άντρες με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει.

Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο συγκλονιστική καθώς όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, οι βιαστές δεν δίστασαν να ανεβάσουν στο Twitter εικόνες και βίντεο από την επίθεση.

Μάλιστα, ένας από τους άντρες που τραβάει βίντεο ακούγεται να λέει “αυτή είναι η διάσημη πόρνη από το Μπαράο” και συνεχίζει γελώντας “πάνω από 30 άντρες την άφησαν έγκυο”.

Σε αυτές, η ανήλικη παρουσιάζεται αναίσθητη ενώ γύρω της οι δράστες υπερηφανεύονται για την ειδεχθή πράξη τους. Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα η ομάδα των αντρών γελάνε και λένε ότι η νεαρή βιάστηκε “από περισσότερους από 30 άντρες”.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια, το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα πήγε στο σπίτι του φίλου της σε μία φαβέλα δυτικά του Ρίο. Μπήκε στο σπίτι του και έμειναν μόνοι. Από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα και όπως σημειώνει, την επόμενη ημέρα ξύπνησε και γύρω της υπήρχαν οπλισμένοι άντρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μεταξύ εκείνων που βαρύνονται με εντάλματα σύλληψης βρίσκεται και ο φίλος της κοπέλας, ενώ καταζητούνται άλλα 30 άτομα.

Η ανάρτηση των εικόνων στο Διαδίκτυο, όπως μεταδίδει το BBC, προκάλεσε δεύτερο κύμα αντιδράσεων ειδικά για τη σωρεία σχολίων που ακολούθησε με στόχο την ίδια την κοπέλα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της χορήγησαν φάρμακα προκείμενου να προληφθούν τυχόν σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.