Έβαλε... μια βαλίτσα ρούχα για να μην χρεωθεί στο αεροδρόμιο!

Έχουμε ακούσει για ιστορίες όπου πρωταγωνιστεί… η τσιγκουνιά, αλλά αυτό που έκανε ένας 32χρονος είναι άνευ προηγουμένου.

Ο 32χρονος Ματ Μπότεν ήθελε να ταξιδέψει από το Λονδίνο προς το Ρέικιαβικ. Ωστόσο η εταιρεία θα τον χρέωνε για τη δεύτερη αποσκευή του κι έτσι αποφάσισε να πάρει διαφορετικά μέτρα….

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μην πληρώσει 45 λίρες για τη δεύτερη αποσκευή, άδειασε όλο το περιεχόμενό της… και φόρεσε το ένα ρούχο πάνω από το άλλο!

Ο τουρίστας από το Κάρντιφ έβαλε φόρμες, παντελόνια,μπλούζες, μέχρι και γάντια και παπούτσια στις τσέπες του, πριν πλησιάσει τον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ. Όπως είπε ο ίδιος, αναγκάστηκε να απαντήσει επιπλέον ερωτήσεις των υπαλλήλων, εξαιτίας της -μάλλον- ασυνήθιστης εικόνας του. Λογικό…

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός που έχει δώσει… φεστιβάλ τσιγκουνιάς. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Τζέιμς ΜακΕλβαρ, του σκοτσέζικου συγκροτήματος Rewind, έχασε τις αισθήσεις του σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Γλασκόβη, καθώς φορούσε όλα τα ρούχα που είχε στη δεύτερη βαλίτσα του.

Με έξι μπλούζες, τέσσερα φούτερ, τρία τζιν, δύο παντελόνια για τζόκινγκ, δύο μπουφάν και δύο καπέλα, ο τραγουδιστής “έσκασε” από τη ζέστη με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει όμως ο ίδιος νόμιζε ότι έπαθε έμφραγμα…