Σοκ: Πατέρας προσποιούνταν τον 16χρονο για να κάνει σεξ... με την κόρη του

Απίστευτο κι όμως αληθινό: ένας πατέρας από τη Νέα Υόρκη ομολόγησε ότι παρίστανε στην ανήλικη κόρη του μέσω ίντερνετ ότι ήταν συνομήλικός της με σκοπό να την πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της για να την εκβιάσει στη συνέχεια να κάνει σεξ μαζί του.

Ο διεστραμμένος άνδρας από την κομητεία του Χέρκιμερ παραδέχτηκε σε δικαστήριο όλες τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί εναντίον του, οι οποίες περιλαμβάνουν την κακοποίηση ανηλίκου και την διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το 2013 ο 41χρονος (του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτεται ώστε να προστατευθεί η κόρη του), δημιούργησε ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram και άλλες υπηρεσίες μηνυμάτων και άρχισε να συνομιλεί με το κορίτσι, παριστάνοντας ένα 16χρονο αγόρι.

Το κορίτσι άρχισε να αισθάνεται άνετα απέναντί του, παρ’ όλο που δεν είχε συναντηθεί ποτέ με τον υποτιθέμενο έφηβο, με αποτέλεσμα να τον θεωρεί σιγά σιγά “το αγόρι” της. Έτσι, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, πήρε την απόφαση να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Ο πατέρας της που κρυβόταν πίσω από την μάσκα του “16χρονου”, ζητούσε από το κορίτσι συνεχώς να κάνουν σεξ. Εξαιτίας όμως της πίεσης που της ασκούσε, η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν. Βάζοντας σε εφαρμογή το άρρωστο σχέδιό του, ο 41χρονος εκβίαζε την ανυποψίαστη κοπέλα με την δημοσίευση των φωτογραφιών της αν σταματούσε να του μιλά ωστόσο σταμάτησε όταν η κόρη του κρατούσε την ανυποχώρητη στάση της. Μετά από λίγο καιρό, η κοπέλα έλαβε ένα μήνυμα – δήθεν από τη μητέρα του νεαρού – που την ενημέρωνε ότι ο «φίλος της» είχε αυτοκτονήσει.

Πριν ακόμα προλάβει να συνέλθει από το χαμό του ατόμου που θεωρούσε το αγόρι της, ο πατέρας της αποφάσισε να κάνει τελικά τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Έτσι, της είπε ότι το αγόρι της του έστειλε τελικά τις γυμνές φωτογραφίες της πριν πεθάνει και άρχισε ξανά να την εκβιάζει ότι θα τις δημοσίευε online εάν δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του.

Έτσι ξεκίνησε η συστηματική σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας, που συνεχίστηκε για αρκετούς μήνες προτού η ίδια βρει το κουράγιο να αποκαλύψει το φριχτό μυστικό στην νοσοκόμα του σχολείου της, η οποία κατήγγειλε αμέσως τον πατέρα-κτήνος στις αρχές.