Πακιστάν: Απήγαγαν, βίασαν και δηλητηρίασαν 18χρονη, αλλά...

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Πακιστάν, με θύμα μια 18χρονη κοπέλα.

Πέντε άνδρες απήγαγαν το κορίτσι, το βίασαν και αφού της έδωσαν δηλητήριο, την πέταξαν σε ένα απόμερο σημείο και την άφησαν να πεθάνει.

Παρά τις ελπίδες τους, η νεαρή κοπέλα έμεινε ζωντανή με αποτέλεσμα να καταγγείλει το περιστατικό και να κατονομάσει τους απαγωγείς, βιαστές και δολοφόνους της. Οι δράστες συνελήφθησαν με ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου, όταν η 18χρονη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της. Οι άνδρες της είχαν στήσει καρτέρι και στη συνέχεια προχώρησαν σε όλες τις παραπάνω αποτρόπαιες πράξεις. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του δηλητηρίου στον οργανισμό της.

Μία εβδομάδα μετά, η κοπέλα ανέκαμψε και έδωσε συνέντευξη στον ειδικό της αστυνομίας, περιγράφοντας αυτό που της συνέβη.

Οι πέντε άνδρες εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν από την αστυνομία και θα περάσουν από δίκη το αργότερο μέχρι τις 23 Μαρτίου.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο Πακιστάν, με θύματα ακόμη και ανήλικα κοριτσάκια. Παρ’ ότι πολλές γυναίκες αποφεύγουν να αναφέρουν τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται, μόνο το 2015 καταγράφηκαν 423 καταγγελίες για βιασμό και άλλες 304 για ομαδικό βιασμό, αριθμοί που αποτελούν ρεκόρ.