Ένα βίντεο κατέστρεψε τη ζωή της αθλητικογράφου του ESPN

Και ενώ το 2008 η καριέρα της βρισκόταν στο ζενίθ, ένα βίντεο της κατέστρεψε ολόκληρη την ζωή.

Ο λόγος για την την Αμερικανίδα αθλητικογράφο Έριν Άντριους, η οποία το 2008 είχε πέσει θύμα παράνομης κινηματογράφησης, ενώ βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Με δάκρυα στα μάτια η Έριν Άντριους περιέγραψε στο δικαστήριο του Τενεσί τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία οκτώ χρόνια, από την στιγμή που διέρρευσε από το διαδίκτυο βίντεο που τράβηξε ένας άγνωστος για την ίδια άνδρας, ένας 46χρονος ασφαλιστής, από μια τρύπα που έκανε στο δωμάτιό της.

Και μπορεί ο 46χρονος ασφαλιστής να καταδικάστηκε και να εξέτισε δυόμιση χρόνια στη φυλακή, ωστόσο, τώρα η Άντριους ζητά και 75 εκατ. δολάρια από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Νάσβιλ, καθώς, όπως ισχυρίζεται, ”διευκόλυνε τον 46χρονο να γυρίσει το βίντεο’‘.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, όταν ο 46χρονος ασφαλιστής Μάικλ Ντέιβιντ Μπάρετ άρχισε να παρακολουθεί την Άντριους, προκειμένου να την παγιδεύσει και την βιντεοσκόπησε κατά την διάρκεια της παραμονής της σε ξενοδοχείο του Νάσβιλ, με στόχο να πουλήσει το βίντεο σε γνωστή ιστοσελίδα.

Το βίντεο παρουσίαζε την 29χρονη τότε Άντριους ολόγυμνη στο δωμάτιό της. 

Όταν το σχέδιο αυτό απέτυχε, ο Μπάρετ ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα σύντομα να γίνει viral. Είναι χαρακτηριστικό, όπως τονίστηκε στο δικαστήριο, ότι ”ανά 1,5 λεπτό ένας άνθρωπος παρακολουθεί αυτό το βίντεο”.

Η νεαρή γυναίκα υποστήριξε ανάμεσα σε αναφιλητά πως όταν είδε το γυμνό βίντεο έκανε εμετό.

Τραγική φιγούρα στο δικαστήριο η μητέρα της Paula, που όταν άκουγε την κατάθεση της κόρης της δεν άντεξε και έγειρε στον ώμο του συζύγου της για να κλάψει, ενώ ο πατέρας της Άντριους κατέθεσε ότι ”η κόρη του έχει αλλάξει, είναι πλέον τρελαμένη και ανήσυχη”.

Η Άντριους από το 2012 εργάζεται στο Fox Sports, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε το περασμένο έτος για τα προσόντα που θα πρέπει να έχει μια γυναίκα αθλητικογράφος απάντησε: «Να μελετά όσο περισσότερο μπορεί και να είναι έτοιμη για αρνητικά σχόλια, καθώς θα λαμβάνει ένα σωρό από αυτά».

Δείτε το βίντεο: