Βιώνουν την κόλαση στα χέρια των τζιχαντιστών

Παγκόσμιο σοκ εξακολουθούν να προκαλούν οι απίστευτες δράσεις του Ισλαμικού Κράτους, αυτή τη φορά σε βάρος γυναικών ακόμη και ανήλικων κοριτσιών.

Τζιχαντιστές βίασαν αμέτρητες φορές ένα 8χρονο κοριτσάκι της θρησκευτικής μειονότητας Γιαζίντι, το οποίο κατάφερε να ξεφύγει με “ανοιχτές πληγές” όμως στο κορμί και την ψυχή του. Ένα άλλο κορίτσι, αποφάσισε να παραμορφώσει το προσωπάκι του με εύφλεκτο υλικό, ώστε να μην το αγγίξουν ξανά τα χέρια των μαχητών του ISIS.

Το απίστευτο δράμα των γυναικών και κοριτσιών της φυλής Γιαζίντι, γνωστοποίησε ο Γερμανός γιατρός Jan Ihan Kizilhan, προσκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη απέναντι στην τραγωδία που έζησαν οι άνθρωποι αυτοί στην πατρίδα τους.

«Έχουν βιώσει την κόλαση» είπε ο Γερμανός γιατρός. «Ένα κορίτσι είχε σοβαρά εγκαύματα σε πάνω από 80% του σώματός της… Δεν είχε μύτη ούτε αυτιά». Μετά από εβδομάδες βιασμών, το νεαρό κορίτσι δεν άντεξε άλλο και περιλούστηκε με βενζίνη.

«Μια οκτάχρονη βιάστηκε χιλιάδες φορές από τους τζιχαντιστές. Πουλήθηκε οκτώ φορές μέσα στους δέκα μήνες που την κρατούσαν όμηρο. Η ιστορία της έχει μένει καρφωμένη στο μυαλό μου» ανέφερε ο Γερμανός γιατρός, ο οποίος εξήγησε ότι θα περάσουν ακόμα πολλοί μήνες μέχρι τα κορίτσια αυτά να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν και πάλι ανάμεσα στους ανθρώπους.