Πέθανε ο άντρας της Celine Dion

Με ένα απλό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Celine Dion ανακοίνωσε τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια, έκανε μία δήλωση στο περιοδικό People και ανέφερε: “Ο Rene Angelil, σε ηλικία 73 ετών πέθανε σήμερα στο σπίτι του στο Las Vegas, μετά από μία μακρά και θαρραλέα μάχη ενάντια στον καρκίνο. Η οικογένεια ζητά η ιδιωτικότητά της να γίνει σεβαστή αυτές τις ώρες. Περισσότερες λεπτομέρειές θα γίνουν γνωστές αργότερα”.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1994, με τον άντρα να μανατζάρει επί πολλά έτη τη σπουδαία τραγουδίστρια. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει πως επρόκειτο να είναι και τα τελευταία του συζύγου της, γεγονός που επαληθεύτηκε τελικά.

Τον περασμένο Μάρτιο, η Celine Dion αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, ο οποίος είχε διατελέσει και μάνατζέρ της επί σειρά ετών, δεν ήταν πλέον σε θέση να τραφεί και λάμβανε όλα τα γεύματά του με σωληνάκι.

“Δεν μπορεί να τραφεί, συνεπώς τον ταΐζω εγώ. Τρέφεται με σωληνάκι. Πρέπει να τον ταΐζω τρεις φορές την ημέρα. Το κάνω μόνη μου κι έτσι νιώθω τον σύζυγό μου και νιώθω τα παιδιά μου”, δήλωνε χαρακτηριστικά.

ι δυο τους είχαν τρία παιδιά, τον 14 ετών Rene-Charles και τα 4 ετών δίδυμα, Eddy και Nelson. Τα παιδιά τους βρίσκονταν δίπλα στον πατέρα τους τις τελευταίες ώρες της ζωής του.

αρχείο λήψης (1)

αρχείο λήψης