Εργασία και διασκέδαση στη δουλειά. Ένα παράδειγμα από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ

Έχουμε όλοι πιθανώς αναρωτηθεί αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, όπως η τέλεια δουλειά. Ένα οικογενειακό γραφείο στη Μινεάπολις των ΗΠΑ, μπορεί απλά να επαναπροσδιορίσει την ισορροπία εργασίας – προσωπικής ζωής, όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Φανταστείτε μια δουλειά, όπου κανείς δεν ανησυχεί για το τι ώρα θα πάτε, και όπου μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας όποτε θέλετε.

Ένα πιάτο με τσίλι για μεσημεριανό γεύμα και μια παγωμένη μπύρα να περιμένει πάντα στο μπαρ.

Όμως, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να πάρετε τις διακοπές, όταν θέλετε, όσο θέλετε – εφ’όσον η δουλειά σας και τα project σας έχουν ολοκληρωθεί.

Πριν από 13 χρόνια, με λίγα χρήματα, μεγάλη όρεξη και μερικούς φίλους, η Nancy Lyons πήρε ένα παλιό βενζινάδικο και δημιούργησε το όνειρό της σε μια εταιρεία τεχνολογίας.

Όπως λέει η Nancy, “Είμαι μια γυναίκα με μεγάλο στόμα και μεγάλες ιδέες και ο επιχειρηματικός κόσμος ήταν ο δρόμος που έπρεπε να πάρω. Και ήθελα οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά μαζί μου να διασκεδάζουν πραγματικά όταν την κάνουν. Και να είναι ακριβώς αυτοί που είναι! Να μην χρειάζεται να αλλάξουν το χαρακτήρα τους για το εργασιακό τους περιβάλλον”

Σήμερα έχει 75 υπαλλήλους και επεκτείνεται.

“Αν κοιτάξετε στην ιστοσελίδα μας, θα δείτε ότι λέει πως μας αρέσει η Δευτέρα. Και είναι αλήθεια!”

Ενώ ένας κυνικός θα μπορούσε να πει ότι αυτή η φιλική και προς την οικογένεια προσέγγιση κρατά τους εργαζόμενους περισσότερο στο γραφείο, η Nancy παραδέχεται, “Σίγουρα, λειτουργεί προς όφελος της εταιρείας συχνά. Και λειτουργεί προς όφελός του προσωπικού επίσης συχνά πάρα πολύ. Και νομίζω ότι υπάρχει μια ισορροπία εκεί “.