Πούτιν-Μεντβέντεφ με αθλητική διάθεση

Στη δημοσιότητα έδωσε το Κρεμλίνο φωτογραφίες και βίντεο, με πρωταγωνιστές τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και τον Πρωθυπουργό της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής του Ρώσου Προέδρου και η αγάπη του για τα σπορ είναι γνωστή.

Τα στιγμιότυπα από την εξοχική κατοικία του Πούτιν στο Σότσι εμφανίζουν τους δύο άνδρες να γυμνάζονται μαζί, καθώς επίσης να κάνουν μπάρμπεκιου και να απολαμβάνουν το τσάι τους.

2

Με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελόνι φόρμας ο Πούτιν σηκώνει βάρη, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής που ακολουθεί αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο ethnos.gr η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών ίσως αποτελεί και μία έμμεση απάντηση στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες περί προβλημάτων υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει ο Πούτιν.

Η δημοτικότητα του Πούτιν παραμένει πολύ υψηλή, αν και έχει πέσει ελαφρά τους τελευταίους μήνες. Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην οικονομική εφημερίδα Vedomosti έδειξε ότι το 72% των Ρώσων θα τον ξαναψήφιζαν αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τον Μάιο το ποσοστό αυτό ήταν 76%.

newego_LARGE_t_1101_54556159_type12128

Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center το ποσοστό αποδοχής του Πούτιν ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 -το χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος- αλλά ξεπέρασε το 80% στις αρχές του περασμένου χρόνου, όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία.