Οι πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης Πριγκίπισσας της Αγγλίας!

Hip, hip, Hooray! Ζητωκραύγαζε, με τον κλασικό βρετανικό τρόπο, το πλήθος όταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε στην είσοδο του μαιευτηρίου St. Mary κρατώντας αγκαλιά τη μόλις λίγων ωρών Πριγκίπισσα της Αγγλίας.

kate2 kate3

Φορώντας ένα λεμονί φόρεμα, Jenny Packham και τις κλασικές ψηλοτάκουνες nude γόβες της, η Κέητ Μίντλτον παρουσίασε στους Βρετανούς το νέο μέλος της οικογένειας.

Οι ανάλαφρες μπούκλες της και το απαλό μακιγιάζ ολοκλήρωσαν την προσεγμένη και κομψή εμφάνισή της. Στο πλάι της ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος άνοιξε την  πίσω πόρτα του αυτοκινήτου για τις γυναίκες της ζωής του και στη συνέχεια οδήγησε ο ίδιος προς το Παλάτι του Κέσιγκτον.

kate4

Νωρίτερα, περίπου στις 4 το μεσημέρι ο Πρίγκιπας Τζορτζ, επισκέφθηκε τη μητέρα του και την αδερφή του. Μπαμπάς και γιος φορούσαν πανομοιότυπες μπλούζες. Ωστόσο, λίγο αργότερα αναχώρησε με τη νταντά του για να πιει το απογευματινό του τσάι και να φάει.

kate6

Με καθυστέρηση περίπου μίας εβδομάδας, η Κέητ Μίντλτον, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 8.34 το πρωί (ώρα Αγγλίας), χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Χρειάστηκαν μόνο τρεις ώρες μέχρι τη στιγμή που ο Ουίλιαμ και η Κέητ αντίκρυσαν την 3.700 κ. κόρη τους. Ο ευτυχής μπαμπάς, δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της συζύγου του.

Η είδηση του ερχομού της Πριγκίπισσας έγινε γνωστή, τόσο μέσω του τουίτερ-όπως είχε αποφασίσει το ζευγάρι- όσο και μέσω του παραδοσιακού καβαλέτου με το έγγραφο που αναγράφει το χαρμόσυνο νέο, συνήθεια που χρονολογείται από το 1837.

Το όνομα αυτής παραμένει άγνωστο. Πρώτα στα στοιχήματα βρίσκονται τα ονόματα Σαρλότ και Άλις, ενώ ακολουθούν, Ελισάβετ, Βικτόρια και Νταιάνα.

Η κόρη του Δούκα του Κέιμπιτζ, είναι το πρώτο κορίτσι που βρίσκεται τόσο ψηλά στη σειρά διαδοχής -τέταρτη, μετά τους Πρίγκιπες Κάρολο, Ουίλιαμ και Τζορτζ- μετά την Πριγκίπισσα Άννα, το δεύτερο παιδί της Ελισάβετ που γεννήθηκε το 1950.

Μετά την αλλαγή του νόμου, που ήθελε τα αγόρια “να προσπερνούν” τα κορίτσια ακόμη κι αν προηγούνταν, η αδερφή του Τζορτζ θα συνεχίσει να βρίσκεται ακριβώς πίσω του, ακόμη κι αν έρθει κι άλλος γιος για το ζευγάρι Ουίλιαμ-Κέητ.

Διαβάστε επίσης:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3044227/Kate-Middleton-Prince-William-s-new-royal-baby-GIRL.html

http://www.startribune.com/world/302288171.html?page=1&c=y

http://www.people.com/people/videos/0,,20915087,00.html