Φίλος του προπονητή Τάε Κβον Ντο περιγράφει πώς εξαπάτουσε τους γονείς των αθλητριών του - «Είχε χτυπήσει τη γυναίκα του...»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 44χρονου κατηγορούμενου για βιασμούς ανηλίκων, προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας o προσωπικός φίλος του συλληφθέντος και επίσης προπονητής Τάε Κβον Ντο, Γιάννης Χιωτάκης.

Όπως λέει, ο 44χρονος είχε το… χάρισμα να κρύβεται «φανερά», έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων των αθλητριών του, και κυκλοφορούσε με τα ανήλικα κορίτσια στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Ηλιούπολη: Η περιγραφή φίλου του προπονητή Τάε Κβον Ντο που συγκλονίζει

Στη συνέχεια ο προσωπικός φίλος του συλληφθέντος αναφέρει: «Είμαστε και φίλοι, δυστυχώς. Με τα χρόνια, με την εμπιστοσύνη που του είχα δείξει τον είχα κάνει και προσωπικό μου φίλο. Ξέρω και τη γυναίκα του -την πρώην-, ήξερα και τον συγχωρεμένο τον πατέρα του, τη μάνα του τη γνωρίζω, καθώς και την αδελφή του. Τον γνωρίζω από παιδάκι. Είχα καταλάβει κάποια πράγματα, και γι’ αυτό αποφάσισα να σας μιλήσω: Τι δουλειά έχει ένας προπονητής Τάε Κβον Ντο να τριγυρνά με τις αθλήτριές του στις καφετέριες της Ηλιούπολης; Και να κάνει βόλτες με αθλήτριες και μαθήτριες;» περιγράφει ο προσωπικός φίλος του συλληφθέντος.

«Ενημέρωσα μητέρα και δεν με πίστευε»

«Στο παρελθόν έπιασα μια μητέρα, που είναι και παθούσα, η οποία τελικά μου είπε: “Τι ανακατεύεσαι εσύ; Τον Α… τον έχουμε σαν παιδί μας. Τον βάζουμε στο σπίτι μας”. Εγώ, πάντως, της τα είπα. Τι να πω τώρα… Πριν από χρόνια την είχα ενημερώσει. Κι αυτή δεν το πίστευε. Μου έλεγε πώς μιλάω έτσι και διάφορα τέτοια. Ορίστε τώρα που αποδείχτηκε γιατί τριγυρνούσε με τα κορίτσια στην Ηλιούπολη. Εγώ που έχω σχολή γιατί δεν πηγαινοφέρνω τα κορίτσια με το αυτοκίνητο και τη μηχανή; Απαγορεύεται σε δάσκαλο να κάνει τέτοια πράγματα» επισημαίνει.

«Αφού έσπασε το σπίτι της πρώην του, απειλούσε να αυτοκτονήσει»

«Αυτός δεν είχε ούτε άδεια για να λειτουργεί τη σχολή. Στο παρελθόν έκανε διάφορα. Μία φορά το 2019 πήγε στο σπίτι του, βρήκε την πρώην γυναίκα του, τα έσπασε όλα, τη σάπισε στο ξύλο και είχε μαζί του κυνηγετική καραμπίνα. Όταν έφτασε η Αστυνομία, ανέβηκε στην ταράτσα και έβαλε την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Τότε είχε γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα το περιστατικό. Όταν πήγε στο δικαστήριο, η γυναίκα του παρακαλούσε τον εισαγγελέα να μην τον αφήσει ελεύθερο γιατί είναι επικίνδυνος. Και, τελικά, τον άφησαν ελεύθερο. Τα ακούτε όλα αυτά;» αποκαλύπτει.

«Έχω δει το δωματιάκι στη σχολή»

«Εγώ πήγαινα και στη σχολή του. Του έκανα και εξετάσεις ως παλαιότερος δάσκαλος. Μάλιστα, για ένα διάστημα μου είχε παραχωρήσει και τη σχολή για τις απογευματινές ώρες. Για να προπονώ και δικούς μου αθλητές. Είχα δει το δωματιάκι. Ένας καναπές, ένα ψυγειάκι. Ήταν στον πάνω όροφο. Λίγα πράγματα μέσα. Του λέω “Ρε Α… Ποιος μένει εδώ;” και μου λέει “δάσκαλε, επειδή χώρισα και δεν έχω χρήματα, μένω προσωρινά εδώ”. Μέχρι εκεί. Τώρα, τι έκανε εκεί μέσα δεν το γνωρίζω. Εγώ ξέρω αυτά που έβλεπα. Μέσα στη σχολή φαινόταν τυπικός. Είχε το… χάρισμα να κρύβεται φανερά. Με τις μαθήτριες και τις αθλήτριες δεν κρυβότανε. Κυκλοφορούσε μέσα στην Ηλιούπολη πρωί-βράδυ» καταλήγει ο προσωπικός φίλος του συλληφθέντος.