Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 25χρονος Αλβανός - Έλαβε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για να απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Πέμπτη πήρε ο 25χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά.

Όπως είπε ο δικηγόρος του έξω από τα δικαστήρια, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, «μου έχει δηλώσει την μεταμέλειά του, είναι συντετριμμένος».

Νωρίτερα, ο 25χρονος Αλβανός που έχει ομολογήσει τη γυναικοκτονία, έφτασε στα δικαστήρια Πειραιά.

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 25χρονου στους αστυνομικούς

Στο μεταξύ, σοκάρουν τα πρώτα λόγια που είπε ο 25χρονος Αλβανός στους αστυνομικούς τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν παραδόθηκε και ομολόγησε τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά.

«Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega. Ο 25χρονος οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα στα δικαστήρια Πειραιά, μετά από μία ακόμη γυναικοκτονία, που συγκλονίζει όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως επίσης είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, όταν πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη. Ο άνδρας ανέφερε πως κατάλαβε τι είχε κάνει μόλις σταμάτησε η επίδραση των ναρκωτικών ουσιών.

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της – και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.