Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Λύγισε ο Παναγιώτης Στάθης ενώ διάβαζε το αποχαιρετιστήριο κείμενο του ολυμπιονίκη

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε μέσα από το προφίλ του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα συγκλονιστικό κείμενο γραμμένο από τον ίδιο.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης

Την είδηση για τον θάνατό του παρουσίασαν μουδιασμένοι στον αέρα του Open και στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, διαβάζοντας την τελευταία ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του κειμένου, ο Παναγιώτης Στάθης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά το. «Δεν μπορώ ρε παιδιά…sorry αλλά δεν μπορώ», είπε ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια.

«Δώσε μου να το τελειώσω», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. «Συγγνώμη τώρα. Την κόρη μου σκεφτόμουν. Δεν το ήξερε κανείς. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ξαφνικά μας το είπε η Γεωργία Λινάρδου και δεν καταλαβαίναμε ποιος. Συγγνώμη, αποσυντονιστήκαμε λίγο», συμπλήρωσε μετά από λίγα λεπτά ο Παναγιώτης Στάθης.