Πάτρα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος 20χρονης

Όπως καταγγέλλει η 20χρονη, ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο σε εκείνη άντρα, που επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα.

Θύμα απόπειρας βιασμού, καταγγέλλει ότι  έπεσε μια 20χρονη μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της πλατείας Ανδρούτσου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άγνωστος άνδρας, νεαρής ηλικίας περίπου 25 ετών,  της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα και της επιτέθηκε.

Η περιγραφή της 20χρονης

Σύμφωνα με το gnomip.gr, η  20χρονη, κατήγγειλε ότι ο άγνωστος σε εκείνη άνδρας,  την άγγιξε στο μηρό και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει.

Η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη του δράστη προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψή του. Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση κυρίως στις νεαρές κοπέλες – φοιτήτριες, οι οποίες κυκλοφορούν στην πόλη τις βραδινές ώρες.

Είχε «ξαναχτυπήσει» ο δράστης;

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για τον ίδιο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φοιτήτριας στις 26 Φεβρουαρίου στις 6 το πρωί, στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε νεαρές φοιτήτριες που περπατούσαν. Η νεαρή πήγε στην Αστυνομία, ενημέρωσε σχετικά για το συμβάν, χωρίς όμως να υποβάλει μήνυση, με αποτέλεσμα να μην σχηματιστεί δικογραφία.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει συγγενικό της πρόσωπο από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις του δράστη. Η Αστυνομία μετά και το τελευταίο περιστατικό διενεργεί προανάκριση και αναζητά τα ίχνη όσων έχουν «αρρωστημένες ορέξεις» και σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό σε νεαρά κορίτσια στο κέντρο της Πάτρας.
Πάντως, η Αστυνομία εφιστά την προσοχή ιδίως στις νεαρές επισημαίνοντας πως αμέσως θα πρέπει να επικοινωνούν με το «100» για να γίνονται έρευνες στην περιοχή για να εντοπιστεί ο δράστης και να ανακοπεί η δράση του.