Τραγωδία στη Λαμία: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό εντός 2 εβδομάδων - Άφησε πίσω 3 παιδιά

Νέα οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία με 57χρονο πατέρα τριών παιδιών να αφήνει την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό και ενώ μόλις 14 ημέρες νωρίτερα είχε φύγει απόεπιπκλοκές της Covid-19 και η 52χρονη σύζυγός του, η οποία επίσης είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Covid.

Το ζευγάρι φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα του τοπικού Μέσου να ήταν κατά του εμβολίου, παρά μάλιστα τα όσα εκ πείρας τους έλεγε, ένας εξάδελφός τους που εργάζεται ως διασώστης στο ΕΚΑΒ.

Ο τελευταίος μεταφέροντας τις εικόνες που αντιμετωπίζει καθημερινά διακομίζοντας ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να τους μεταπείσει χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Όταν είχε πεθάνει η ξαδέλφη του είχε πει μάλιστα στην εκπομπή Livenews του Mega ότι είχαν επηρεαστεί από τον πνευματικό που τους καθοδηγούσε.


Όπως σημειώνει το lamiareport, το ζευγάρι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο στις 23 Νοεμβρίου 2021 και στις 29 και 30 του ίδιου μήνα αντίστοιχα χρειάστηκε να διασωληνωθούν και να εισαχθούν στη ΜΕΘ λόγω των σοβαρών επιπλοκών που παρουσίασαν.

Η 52χρονη κατέληξε στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ ο 57χρονος πάλεψε συνολικά για 29 ημέρες. Μάλιστα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αρνητικοποιήθηκε στον ιό, ωστόσο οι ζημιές που του είχε προκαλέσει ήταν ήδη μη αναστρέψιμες.