Σοκ στον Ασπρόπυργο: Βρήκαν βρέφος εγκαταλελειμμένο στο δρόμο και παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων έλαβε χώρα στον Ασπρόπυργο, καθώς δύο εγκαταλελειμμένα παιδιά, ένα βρέφος που μπουσούλαγε στη μέση δρόμου, καθώς και τέσσερα ακόμα παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν στην περιοχή  πριν από δύο μέρες από περαστικούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πριν από δύο μέρες ένας άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, παρατημένο.

Άμεσα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου και διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν εγκαταλελειμμένο. Ακολούθως, προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού, πλησίασαν ένα σπίτι στην περιοχή και άκουσαν κλάματα μωρών.

Παρατηρώντας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ένα ακόμη παιδί βρισκόταν μέσα στο αμάξι, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο. Ακούγοντας και άλλα κλάματα άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου είδαν κλειδωμένα άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό. Επιπλέον, εντοπίστηκαν και άλλα δύο παιδιά που είχαν εγκαταλειφθεί.

Στη συνέχεια, βρήκαν 13χρονη, η οποία είπε ότι οι γονείς των παιδιών της τα είχαν δώσει ώστε να τα προσέχει και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.