Την Πέμπτη απολογείται η Κακαράντζουλα - Τι θα ισχυριστεί για το έγκλημα με το βιτριόλι

H δίκη για την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα θα  συνεχιστεί με την απολογία της κατηγορουμένης Έφης Καρακατζούλα, η οποία και ορίστηκε να γίνει την προσεχή Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον. 

Τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας δεν είναι υπέρ της και η μέχρι τώρα στάση της έχει θεωρηθεί ιδιαιτέρως προκλητική.

Η Έφη Κακαράντζουλα, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι την ερχόμενη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του δικαστηρίου και του θύματος της, Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναφερθεί στο πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αν είχε συνεργούς και στην σχέση της με τον 40χρονο Νώντα Ο.

Ειδικότερα, η κατηγορουμένη – όπως αναφέρει ρεπορτάζ του STAR – θα ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Θα ζητήσει τύποις  συγγνώμη, γνωρίζοντας  ότι για μία τέτοιας αγριότητας πράξη και τέτοιων συνεπειών δεν μπορεί να είναι αποδεκτή.

Θα υποστηρίξει επίσης ότι εφοδιάστηκε το βιτριόλι από το εμπόριο, αλλά δεν θα αποκαλύψει τον προμηθευτή και θα επιμείνει πως δεν είχε συνεργούς.