Νέα γυναικοκτονία: Εκτέλεσε τη σύζυγό του, μέσα σε καφενείο στη Λάρισα

Μια γυναίκα, ηλικίας 43 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στη Λάρισα, μέσα σε καφενείο και έπεσε νεκρή. Σοκ στο πανελλήνια από τη νέα γυναικοκτονία το μεσημέρι της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 43χρονη εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν σε ταβέρνα στο χωριό Κάτω Σωτηρίτσα, στα παράλια της Λάρισας, η οποία ταβέρνα ανήκει στον αδερφό της.

Εκεί ο 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του, μητέρα τριών παιδιών, μέσα σε καφενείο. Ο συζυγοκτόνος εισέβαλε το πρωί στην επιχείρηση και την εκτέλεσε εν ψυχρώ, πυροβολώντας την 8 φορές. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι τη ζήλευε παθολογικά, ενώ το θύμα είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον 54χρονο.

Όπως αναφέρει επίσης, το onlarissa.gr, το ζευγάρι, ήταν κάτοικοι Αθηνών και βρίσκονταν σε διάσταση, ενώ ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το διαζύγιο τους.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει μαζί με τα τρία παιδιά της στη Σωτηρίτσα προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης τον αδερφό της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Και πριν από λίγες ημέρες έφτασε στην περιοχή από την Αθήνα και ο εν διαστάσει σύζυγος και δολοφόνος της.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-08/dolofonia-43xronis-larisa-trapezia.jpg.webp?itok=HaeMTkm2

Το σημείο του ειδεχθούς εγκλήματος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για τη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας. Η ιατροδικαστής δήλωσε ότι το θύμα έχει δεχτεί πυρά από πολύ κοντινή απόσταση στο στήθος, στην ευρύτερη περιοχή του στέρνου και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης του στυγερού εγκλήματος συνελήφθη.

Λάρισα: Άγριο έγκλημα στη Σωτηρίτσα - Νεκρή 43χρονη - Την πυροβόλησε ο  σύζυγός της (φωτ.) - larissanet.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη στυγνή δολοφονία στη Λάρισα

Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του. Το περίστροφο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-08/larissa-dolofonia-gynaikas-taverna.JPG.webp?itok=DmgR5Ds9

Είναι η τέταρτη γυναικοκτονία το τελευταίο πολύ πρόσφατο διάστημα

Είναι η τέταρτη δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό ή σύντροφό της το τελευταίο διάστημα.

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά την ώρα που κοιμόταν, από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, νέο σοκ προκάλεσε η άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Με τον δράστη να την ξυλοκοπεί, να τη σπρώχνει στον γκρεμό και εκείνη να καταλήγει στη θάλασσα, και ενώ ήταν ζωντανή να την αφήνει να πεθάνει στο νερό.

Ενώ μόλις σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 40χρονος συζυγοκτόνος που δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του με μαχαίρι ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στη Δάφνη.