Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Γαλλίδας στην Κρήτη: Δεν φέρει χτυπήματα από πτώση

Με τον πιο τραγικό τρόπο δυστυχώς, εξιχνιάστηκε η υπόθεση της εξαφάνισης της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας Βιολέτ Γκιγκανό που αγνοούνταν στην Κρήτη καθώς είχε να δώσει σημάδια ζωής από τις 24 Ιουνίου.

Η 29χρονη φυσιολάτρης βρέθηκε νεκρή νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, σε έναν γκρεμό, 5 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, στην παραλία Κριός.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αρχές από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια καθώς δίπλα στο άψυχο σώμα της ήταν τα προσωπικά της αντικείμενα.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-07/kriti-toyristria-nekri2.jpg.webp?itok=68YBX2-t

Ανατροπή για τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης κοπέλας

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 29χρονη επιστρέφοντας από την παραλία, να έχασε τον προσανατολισμό της και ενώ περιπλανιόταν σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες να εξαντλήθηκε. Δεν αποκλείεται βέβαια και το ενδεχόμενο να γλίστρησε.

Το ίδιο σενάριο επισημαίνει και το flashnews,αναφέροντας ότι επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι η Βιολέτ έπεσε στη χαράδρα, αλλά πως η άτυχη κοπέλα έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Creta24, η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, ενώ από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να είχε χτυπήματα. Όπως σημειώνει επίσης, το σημείο όπου η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή, δεν ήταν σε βαθιά χαράδρα, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες. Όπως φαίνεται στην εικόνα δεν ήταν τόσο δυσπρόσιτο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-07/kriti-emak-toyristria-nekri.jpg.webp?itok=WwdYZG6q

Τη σορό της 29χρονης Γαλλίδας νοσοκόμας,  μετέφεραν οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης.

Σε κάθε περίπτωση, φως γύρω από τις συνθήκες θανάτου,της 29χρονης Βιολέτ, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η τελευταία φωτογραφία της 29χρονης προτού χαθούν τα ίχνη της

Μία φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η 29χρονη Βιολέτ, έμελλε να παοτελέσει δυστυχώς και τελευταίο στιγμιότυπο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Στην εικόνα φαίνεται η νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν στο Ελαφονήσι μετά από ώρες πεζοπορίας, όπου και απόλαυσε ένα δροσερό μπάνιο.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-07/kriti-toyristria-nekri1.jpg.webp?itok=ky-n1QOr

Η ίδια φαίνεται πως είναι απόλυτα ευτυχισμένη με τις διακοπές της στην Κρήτη ενώ όπως φαίνεται και από άλλες φωτογραφίες των μοιραίων διακοπών της, απολάμβανε το κάθε λεπτό στο μεγαλύτερο ελληνικό νησί.

Μυστήριο με τον θάνατο της Γαλλίδας στα Χανιά: Δεν έπεσε σε χαράδρα - Ήταν  ανάσκελα, χωρίς χτυπήματα

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα, στις 24 Ιουνίου μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της στη Γαλλία περιγράφοντας το πόσο υπέροχα περνούσε κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη, που έμελλε δυστυχώς να είναι οι τελευταίες της ζωής της.