Υπόθεση Γλυκά Νερά: Κατά 80% έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δράστες

Πολύ κοντά στην ταυτοποίηση τους ενός τουλάχιστον εκ των δραστών της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, φαίνεται ότι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Η 20χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021,  δίπλα στο μωρό της, που έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής του την περασμένη Πέμπτη 3 Ιουνίου…

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τον δολοφόνο της Κάρολαϊν -«Θέμα ημερών η σύλληψη των δραστών» | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, με βάση το σκίτσο του κοντού δολοφόνου που έχει φτιάξει η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του συγκεκριμένου δράστη, σε ποσοστό μάλιστα, που αγγίζει το 80%.

Γλυκά Νερά: Ληστεία... «καρμπόν» σε σπίτι πιλότου, «έκαναν στη γυναίκα μου ότι και στην Καρολάιν» (βίντεο) | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 ακόμα υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Γλυκά Νερά: Κοντά σε ταυτοποίηση των δραστών η ΕΛΑΣ - Τα ερωτήματα και η έρευνα για την ψυχολόγο της Καρολάιν | Ειδήσεις

Την ίδια ώρα, και ενώ υπάρχουν κάποια ορφανά DNA στα χέρια των Αρχών, αναζητούνται και τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα εξετάζεται η ενδεχόμενη διαρροή πληροφοριών από την φερόμενη, ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Ακόμη, εξετάζεται η ληστεία που είχε γίνει προγενεστέρα στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου και η οποία φαίνεται να έχει όμοια χαρακτηριστικά.