Κοντά στην ταυτοποίηση της βιτριολικής γυναίκας - Την «καίει» κάμερα επί της Ακαδημίας (Video)

Δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα, τα στοιχεία, που έχουν πλέον στα χέρια τους, οι αρχές, για την υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, ωστόσο βήμα – βήμα οδηγούν στην σατανική γυναίκα που της επιτέθηκε και της κατέστρεψε το πρόσωπο, πετώντας της καυστικό υγρό.

Κλειδί στις έρευνες κάμερα επί της οδού Ακαδημίας

Το πρόσωπο της δράστιδος έχει καταγραφεί από κάμερα που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (10/06) το Mega, η λήψη της εικόνας έχει καταγραφεί από ψηλά αλλά παρόλα αυτά, υπάρχει μία γωνία όπου διακρίνεται το πρόσωπό της.

Θυμίζουμε ότι το πρόσωπο της δράστιδος, έχει καταγραφεί και από κάμερα υψηλής ευκρίνειας επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα, στο σημείο ακριβώς όπου την περίμενε το ταξί, που είχει κλείσει από την προηγούμενη νύχτα και καθώς επιβιβαζόταν σε αυτό. Ωστόσο στο συγκεκριμένο πλάνο, αμέσως μετά την επίθεση, φορούσε μάσκα.

Η οδηγός του ταξί, που την μετέφερε, κατέθεσε ότι η γυναίκα αποβιβάστηκε στο Μετς, κοντά στο Α’ νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε αισιόδοξος ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης και υποστήριξε, πως όλα τα στοιχεία ερευνώνται μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι Αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος, καθώς έχουν πλέον στην κατοχή τους τη φιγούρα της, τη φωνή της αλλά και τη διαδρομή της προς το κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, η σάρωση των επικοινωνιών φαίνεται ότι έβγαλε λαβράκι, καθώς εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας.

Δείτε το Video:

Η τηλεκάρτα της σατανικής γυναίκας

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου απέδωσε καρπούς και έτσι οι αστυνομικοί έχουν κάποια επιπλέον στοιχεία στα χέρια τους – τα οποία, προς το παρόν, δεν ανακοινώνονται.

Εκεί όμως, που επικεντρώνονται οι έρευνες είναι στην τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε η αδίστακτη γυναίκα,  για να καλέσει ταξί προκειμένου να την παραλάβει από το σημείο της επίθεσης, ενώ όλα δείχνουν πως ήξερε τι έκανε και πως είχε σχεδιάσει και οργανώσει πολύ καλά την επίθεσή της.

Η καταζητούμενη χρησιμοποίησε την ίδια τηλεκάρτα συνολικά τρεις φορές και μόνο για αυτόν τον σκοπό. Στο πλαίσιο του σχεδίου της, να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα. Μάλιστα, εκτός της ημέρας που έγινε η επίθεση, η «μαυροντυμένη γυναίκα» κάλεσε με αυτή την τηλεκάρτα άλλες δύο φορές, επειδή έκανε πρόβες για να ξέρει πώς, τελικά θα επιτεθεί.

Πολύ κοντά στην διαλεύκανση της τραγικής υπόθεσης, οι Αρχές

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά των Αρχών. Είναι βέβαιο ότι η δράστρια κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο. Όμως οι έρευνες δε σταματούν, ενώ συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις πρόσωπα «κλειδιά».

Η 34χρονη Ιωάννα αγωνιά για τη σύλληψη της γυναίκας που της επιτέθηκε, ενώ όπως τονίζουν οι οικείοι της, η κοπέλα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.