Video καταγράφει τη στιγμή που η 19χρονη εγκαταλείπει το μωρό της

Τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα βγαίνει από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία με το μωρό της στην αγκαλιά, για να το εγκαταλείψει, καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Το βίντεο δείχνει τη γυναίκα να κρατάει σφιχτά το βρέφος και να κατευθύνεται προς την πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως και η στιγμή που επιστρέφει στο σπίτι της με άδεια αγκαλιά, αφού είχε παρατήσει το παιδί.

Η νεαρή μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «ναι, εγώ το έκανα» και λίγο μετά την ομολογία της συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 19χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ό,τι έκανε, το έκανε πάνω στον πανικό της, ότι το μετάνιωσε και πως θέλει να πάρει πίσω το παιδί της.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 19χρονη μένει με τη γιαγιά της κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το βρέφος, από έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής, τυλιγμένο με πετσέτα μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας τις κινήσεις της μητέρας και κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να την εντοπίσουν. Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Προστασίας Ανηλίκων προσφέρθηκαν να βαπτίσουν το λίγων ημερών κοριτσάκι.