Βίντεο-ντοκουμέντο με τη γυναίκα που χαράκωνε μωρά - Έδεσε απ' το λαιμό μια πάνινη κούκλα

Εφιαλτικές στιγμές φαίνεται ότι περνούσαν οι γείτονες της 55χρονης στα Άνω Λιόσια, που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Περίοικοι στη γειτονιά που διαμένει είχαν κάνει δεκάδες καταγγελίες για την επιθετική συμπεριφορά και τις απειλές που δέχονταν από τη συλληφθείσα, αλλά η Αστυνομία περιοριζόταν στις συστάσεις.

Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας

Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας, που ζούσε απέναντι από την 55χρονη και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, όταν γέννησε. Όπως είπε, στην αρχή μούτζωνε και καταριόταν το μωρό από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της οικογένειας. Μάλιστα, είχε προκαλέσει και φθορές!

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά μία πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.

Ένας άλλος γείτονας πρόσθεσε: «Όποιος περνάει από εδώ θα δεχθεί πέτρες ή στο αυτοκίνητο ή πάνω του. Όλη η γειτονιά υποφέρει, είναι επικίνδυνη».

Μάλιστα όλοι όσοι την γνώριζαν στα Άνω Λιόσια, δηλώνουν πλέον ανακουφισμένοι με τη σύλληψή της, καθώς χρόνια τώρα, όχι μόνο γίνονταν μάρτυρες της παράξενης συμπεριφοράς της, αλλά δέχονταν απειλές, ακόμα και επιθέσεις.